Toon alle categorieën
Terug naar het overzicht

Gerookte zalm met mosterd en venkel

Snel, heerlijk & gezond. Ideaal voor zomerse temperaturen!

Categorie
Salades
calorieën
Tijd
10 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Kuis de venkel op en snijd deze in zeer fijne staafjes, julienne.
  2. Doe dit in een mengkom en druppel er enkele lepels azwijn en olijfolie over. Kruid met peper.
  3. Maak roosjes van de zalm en leg deze speels op bord, snijd het bruine gedeelte uit de zalm.
  4. Bestrijk de roosjes met enkele lepels mosterd. Dresseer de gemarineerde venkel op de zalm en werk af met dille en grof gemalen peper.
  5. Dien op.

This is a recipe by
Mathias Nijs
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.